De lessenSportkidzz


Sportkidzz is een sport/gym les voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er afwisselend en op verschillende toestellen gegymd en gesport. Zo zwaaien we in de touwen, springen we op de trampoline, rollen we op de lange mat en lopen we over de balk.  We zijn in de lessen voornamelijk bezig met de beginselen van het gym, maar ook andere sporten komen aanbod.

Naast het gymmen op de verschillende toestellen is er ook ruimte voor sport en spel. Zo starten en eindigen we de les vaak met een spel. Dit kunnen allerlei tik, verstop of teamspelletjes zijn.  Of wat dacht je van een jungle les. Met touwen als lianen, een touwbrug en overal dingen waar op en in geklommen en geklauterd kan worden.

Houd je van spel, van turnen of gewoon lekker zwaaien, klimmen en klauteren? In deze groep is er voor ieder wat wils!  Lijkt het je ook leuk? Kom dan gerust eens langs om mee te doen op maandagmiddag

Ook voor de oudere kinderen/jeugd er geschikt! De les wordt op leeftijd en groep aangepast. De oefeningen worden moeilijker en de spellen uitdagender. 

TOT NADER ODER UITGESTELD.

Recreatie gym / Turnen 

Zoals bekend, hebben we tot op heden nog geen gymdocent gevonden. 
We zijn hier actief mee bezig, al is het een grote uitdaging. Als jij iemand kent die zou willen lesgeven of je hebt de gouden tip om iemand te vinden, mail dan naar conamorewaarland@gmail.com.   


Yoga

In het leven van de hedendaagse mens is de balans van lichaam en geest vaak verstoord.

Yoga biedt oefeningen om dit te herstellen. Je leert beter luisteren naar je lichaam en
wordt meer bewust wie je eigenlijk bent.
Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Yoga leert je goed ontspannen en ademhalen

Yoga geeft energie in plaats van dat het je energie kost

Yoga leert je meer beheersing over je lichaam

Yoga verminderd lichamelijke klachten

Yoga laat je meer tot jezelf komen.

 

Peuter/kleuterdans

De peuter/kleuter dansles is voor kinderen van 2,5 tm. 5 jaar oud. Door middel van themalessen, gevarieerde muziek en spelletjes, leren de kinderen op een speelse manier te bewegen op muziek.
Zo leren de kinderen zich de essentiele bewegingsvormen eigen te maken, wat de basis legt voor een goed ritmegevoel.

Dance kids

De dance kids lessen is voor kinderen van 6 tm. 7 jaar oud. Tijdens deze danslessen worden verschillende soorten muziek gedraaid en wordt er al meer aan echte dansjes gewerkt. Door lekker te bewegen op muziek leren ze al meer danspasjes en het is goed voor hun ritme. Het begint al meer op echte streetdance te lijken, al is er natuurlijk altijd nog tijd voor een spelletje!

 
Streetdance

De streetdance lessen zijn onderverdeeld in twee groepen; voor kinderen van 8 tm. 9 jaar en van 10 jaar en ouder. Streetdance combineert verschillende dansstjilen en er wordt gedanst op o.a. hiphop, R&B en popmuziek. Er wordt meer aandacht besteed aan de uitvoering van de pasjes
 en choreografieën en wordt ook het in groepjes bedenken van choreografieën aangemoedigd.  

 

 

Body fit

Door Body fit lessen zul je je fitter gaan voelen en je balans verbeteren. Bij de spierversterkende  in combinatie met pilates oefeningen, komt het hele lichaam aan bod en wordt het vergroten van je mentalevermogen en lenigheid niet vergeten. Er wordt eventueel gebruik gemaakt van attributen zoals steps en gewichten.  

 

Full body workout

De Full body workout les is een intensieve full-body workout op muziek, met een combinatie van kracht, core en cardio-oefeningen. Een les die je sterker, strakker maakt en waarbij je conditie en flexibiliteit verbeterd.

Het is een afwisselende les waar gebruik gemaakt wordt van verschillende attributen en je met zekerheid moe en voldaan thuiskomt.  Lesrooster

U kunt zich aanmelden voor de lessen! (via het inschrijfformulier) 

Het actuele rooster van ons lesaanbod voor het seizoen 2020/2021 staat hieronder weergegeven.
Het bestuur werkt er hard aan om het lesaanbod uit te breiden, dus hou de website en onze social media kanalen goed in de gaten!  Proefles volgen?!?


Als je kennis wilt maken met één van onze lessen, 
Kun je vrijblijvend twee proeflessen volgen voordat je je inschrijft*.

Wil je een proefles volgen, kijk bij het lesaanbod voor de mogelijke opties, 
op welke dag en tijd de les wordt gegeven. 

Als je een les uitgekozen hebt, horen wij graag wanneer en bij wie je deze proefles komt volgen. 
Dit kun je aangeven via conamorewaarland@gmail.com

Wil je na twee proeflessen je inschrijven? Laat dit aan de desbetreffende docent weten en vul het inschrijfformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

*Dit geldt niet bij lopende acties.